joi, 17 ianuarie 2008

Urbea fara mall e sat?!


Se anunta construirea celui de al doilea mall la Bacau, cu o investitie de maxim 35 de milioane de euro, care include, pe langa mall si un supermarket. Uraaaaa!!! mare bucurie mare! Or sa aiba si bacauanii unde-si petrece weekend-urile!


Celor care vor spune ca sunt malitioasa si ca atac provincia le raspund ca provin din urbea cu pricina, ca am savurat calcatul in picioare de Sarbatori in mall-ul actual si ca nu mi-ar conveni deloc sa vad capela langa cazinou. Nu ca as fi o crestina practicanta, dar nu mi se pare OK sa fie amplasat un lacas in care omul sa caute drumul spre cele inalte langa unul care te duce spre pierzanie, daca e sa ne luam dupa perceptele biblice. Mai ales ca si legea prevede ca trebuie sa existe o distanta de cateva zeci de metri intre asemenea constructii.


Bon. Revenind la noul mall: va avea vreo 80 de locatii in galeria comerciala, doua magazine cu electronice si mobila, un spatiu pentru o unitate de comercializare a materialelor de constructii. Mall-ul se va intinde pe un teren de circa 13 hectare.


Deci, dragi concetateni, spor la shopping!

Niciun comentariu: