joi, 10 ianuarie 2008

O oaie, doua oi, trei oi.... Multe oi!





Intre 2 decembrie 2010 si 31 ianuarie 2011 va avea loc Recensamântulul General Agricol, a decis Guvernul.


Nu pentru ca asa ar fi bine, ca sa se stie ce are badea Gheorghe prin curte, ci pentru ca asa spun cei de la UE si ONU, prin departamentele lor de agricultura, ca e bine sa facem si cate o numaratoare la 10 ani macar.


Ultimul recensamant a avut loc in 2002, asa ca in 2010 se va vedea ce-am avut si ce-am pierdut. Informatiile obtinute vor permite, ulterior, elaborarea de noi reglementari in politicile guvernamentale din domeniile economic si social, precum si in domeniul dezvoltarii rurale.


Organizarea si efectuarea Recensamântului General Agricol se va realiza de catre Institutul National de Statistica, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si Ministerul Internelor si Reformei Administrative, sub coordonarea si controlul Comisiei Centrale pentru Recensamântul General Agricol, care urmeaza sa fie constituita.


Persoanele fizice vor avea obligatia de a furniza recenzorilor date si informatii corecte si complete, de a inscrie in formularele de inregistrare date si informatii corecte si complete, sub indrumarea recenzorilor sefi. Datele individuale inscrise in formularele de inregistrare sunt confidentiale si sunt utilizate numai in scopuri statistice.


Niciun comentariu: